If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хаха не се ебавам,но като се замислих след отговорите разбира се се сетих че винаги съм го знаел
първа алфа ми е с климатроник и още се обучавам колега
---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:05 ----------
не можах да намеря указания в нета за климатроника и за това поразпитвам колеги Алфисти
Да, върти въздуха в купето, без да вкарва свеж въздух, използва се само при включен климатик. Ло е ниско Ни е високо.
Lo e да ти върти климатика с максимална мощност на най-ниската възможна температура без регулиране. HI - с най-високата възможна (горещо) без регулиране. Постът на Лорда е неверен
Lo e да ти върти климатика с максимална мощност на най-ниската възможна температура без регулиране. HI - с най-високата възможна (горещо) без регулиране. Постът на Лорда е неверен
Ти (знаеш какво) ли си, какво си написал сам, човека е умен и разбра, без натруфените ти обяснения.
ЛОРДЕ,
Какво е това НИСКО и какво е това ВИСОКО при условие, че човекът пише, че не е много наясно с климата
А аз съм това, което ти никога няма да бъдеш, а искаш неистово
Той не пита за музикалната уредба. Всеки нормален човек разбира. Щом питаш- НИСКО ти е IQ-то, в сравнение с моето, за високо си знаеш. Каква е тая дума клима, пак ли измисли някоя нова дума?
От целия форум само ти не разбра, щом става дума за климатик, всеки нормален човек, разбира, че се отнася за температура.
LO и HI са символи приети да обозначават ниско и високо, най- грубо казано, а пък ти може, ако искаш да напишеш реферат по темата.
Много, много хора се интересуват от марката и съответно четат форума и темите за даден модел. Аз като такъв, бих искал като вляза, да се информирам за даден проблем, а не да чета заядливи, off-topic коментари в случая между ''Лорда'' и момчето с хубавата черна Алфа. Темата има 6 страници, от които реално максимум 3 да са по нея.
Много, много хора се интересуват от марката и съответно четат форума и темите за даден модел. Аз като такъв, бих искал като вляза, да се информирам за даден проблем, а не да чета заядливи, off-topic коментари в случая между ''Лорда'' и момчето с хубавата черна Алфа. Темата има 6 страници, от които реално максимум 3 да са по нея.
Иска ти се,ама нема.Дори си късметлия,че си отворил тема с 6 страници!
Колеги да не отварям нова тема ще използвам старата ми.Имам въпрос,как се сменят крушката на пепелника и запалката?Лятото не ми правеше впечатление но сега като застудя и не мога да уцеля пепелника.Вадих го гледах но ни крушка видях ни фасунка нищо,и едната крушка на задният номер не ми свети как се сменя и там?
Колеги да не отварям нова тема ще използвам старата ми.Имам въпрос,как се сменят крушката на пепелника и запалката?Лятото не ми правеше впечатление но сега като застудя и не мога да уцеля пепелника.Вадих го гледах но ни крушка видях ни фасунка нищо,и едната крушка на задният номер не ми свети как се сменя и там?
Comment